1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...


Ihan aluksi, uskoisitteko, että ruoassa on käytetty tomaattia? En
löytänyt kaapistani tomaattimurskaa, paitsi sitten, kun ruoka oli jo
valmis. Kalttasin sitten tomaatteja ja tein siitä oman murskani. Yksi
tölkillinen tomaattimurskaa vastaa varmaankin 5-6 tomaattia, riippuen
tietenkin tomaattien koosta. Ohjeeseen laitan kuitenkin tomaattimurskan
määrän. Siispä asiaan…

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria

1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa

öljyä paistamiseen

+ pastaa n. 300 g
Valuta ravut ja simpukat siivilässä. Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret. 

 

Kuumenna
öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa. Lisää pannulle
kalapalat ja kypsennä. Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet,
kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia. Lisää joukkoon
simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua
lempiyrttiäsi. Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja
simpukoita. 

Tarjoa kastikkeen lisänä pastaa.