1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (46 arvostelut, Keskimäärä: 4.80/5.00)
Ladataan...

Uunilohi on helppotekoinen ja maistuva ruoka erityisesti perunasoseen kanssa.

Uunilohi

1 kg lohifilee
suolaa myllystä
Santa Marian lime-pippuria myllystä
2 dl kermaa
1 prk Creme Bonjour valkosipuli-yrtit
tuoretta tilliä silppuna
200 g katkarapuja

Laita lohifilee uunivuokaan, rouhi pinnalle suolaa ja lime-pippuria.
Laita kala 175 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi.
Sekoita kulhossa kerma, Creme Bonjour ja tilli.
Ota vuoka uunista ja ripottele pinnalle katkaravut, kaada päälle kerma-Creme Bonjour -seos.
Jatka kypsentämistä, kunnes kala on kypsää ja seos kuumentunut.
Tarjoa lisäksi perunasosetta tai keitettyjä perunoita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.