
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 60 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
Uunilohi ja herkkusieni-papulisäke
Ainekset
- kirjolohi - 800 g
- lohi
- merisuola
- kuivattu rakuuna - 1-2 tl
- vesi
- suola
- vihreä papu - 200 g
- avokadoöljy - 3 rkl
- herkkusieni - 200 g
- valkosipulinkynsi - 1-2
Uunilohi ja herkkusieni-papulisäke
4 annosta
800 g kirjolohta tai lohta
karkeaa merisuolaa
1-2 tl kuivattua rakuunaa
Lisäksi:
vettä + ripaus suolaa
200 g vihreitä papuja
3 rkl avokadoöljyä
200 g herkkusieniä
1-2 valkosipulinkynttä
Poista lohifileestä ruodot.
Laita kalafilee leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Rouhi pinnalle karkeaa merisuolaa. Ripottele pinnalle kuivattua rakuunaa.
Kiehauta vettä ja lisää joukkoon ripaus suolaa.
Lisää vihreät pavut ja keitä muutama minuutti. Valuta.
Paloittele herkkusienet.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää pavut, herkkusienet ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes sienet pehmenevät.
Laita pavut ja herkkusienet uunivuokaan.
Kypsennä 175-asteisessa 35-40 minuuttia.
Tarjoa seuraksi perunoita tai perunasosetta.

- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 60 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
Uunilohi ja herkkusieni-papulisäke
Ainekset
- kirjolohi - 800 g
- lohi
- merisuola
- kuivattu rakuuna - 1-2 tl
- vesi
- suola
- vihreä papu - 200 g
- avokadoöljy - 3 rkl
- herkkusieni - 200 g
- valkosipulinkynsi - 1-2