1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,40 / 5)
Ladataan...

Käytin tähän kokonaisia pakasterapuja, jotka kuorin. Yhtä hyvin voi käyttää muitakin rapuja.

Tulinen katkarapuwokki

Tämä annos riittää 2-3:lle


tilkka öljyä
10-15 cm pätkä purjoa ohueksi viipaloituna
1/2 punaista suippopaprikaa suikaleina
1 varsisellerin varsi ohueksi viipaloituna
pieni parsa kukinnoiksi leikattuna
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
n. 2 tl tuoretta inkivääriä pieneksi silputtuna
2-3 tomaattia kuutioituna
n. 1,5 dl vettä
n. 1/2 dl kalaruokiin tarkoitettua chilikastiketta
hieman soijaa
n. 1 tl siirappia
Santa Marian lime-pepper-mausteseosta
500 g kokonaisia katkarapuja TAI n 200 g kuorittuja katkiksia
(tuoretta korianteria)
 

Kuumenna
öljy wokissa. Lisää pannuun parsa, hetken päästä , purjo, paprika ja
varsiselleri, sekä valkosipuli ja inkivääri.

Kääntele aineksia hetki
pannulla. Lisää tomaattikuutiot (ei tarvitse kaltata) ja hetken päästä
vesi. Anna kiehua kunnes tomaatit alkavat hajota hieman.

Mausta
soijalla, chilikastikkeella, lime-pepper-mausteseoksella ja makeuta
pienellä määrällä siirappia. Lisää ravut ja kuumenna pikaisesti.

Ripottele pinnalle halutessasi tuoretta korianteria.

Tarjoa heti!