1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tonnikalakastike ja pastaa

öljyä paistamiseen
1 silputtu sipuli
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 suikaloitu palsternakka tai juuripersilja
70 g tomaattipyrettä
1 tlk tomaattimurskaa + 1/2 – 1 tlk vettä
200 g Polar savulohi-sulatejuustoa
1 prk smetanaa
1-2 prk tonnikalapaloja vedessä
suolaa
timjamia
mustapippuria

Freesaa
sipulisilppu, valkosipuli ja palsternakka pannussa, lisää joukkoon
tomaattipyree ja -murska.

Lisää joukkoon sulatejuusto ja smetana,
kuumenna. Mausta suolalla, timjamilla ja mustapippurilla.

Nostele
varovasti joukkoon tonnikalapalat, kuumenna, mutta älä sekoittele
turhaan, jotta tonnikala pysyy paloina.

Tarjoa lisäksi pastaa.