1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua. Keskiarvo: 4,50/5)

Tonnikala-nachopelti on helppo viikonloppuherkku. Tämän valmistus onnistuu lapseltakin. Määrää voit pienentää tai suurentaa ruokailijamäärän mukaan. Katso reseptivideo alta.

Tonnikala-nachopelti
4 annosta

n. 400 g nachoja
2 prk tonnikalapaloja, valutettuna
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ punainen paprika
2 rkl rypsiöljyä
1-2 rkl tacomaustetta
340/285 g valutettuja maissinjyviä
1 prk valmista salsakastiketta

Pinnalle:
200-300 g cheddar-sulatejuustoa
1 dl jalapenoviipaleita tai maun mukaan

Lisäksi:
ranskankermaa
tuoretta korianteria

Hellapoliisi: Tonnikala-nachopelti

Laita nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Valuta tonnikalapalat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika. Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää valutettu tonnikala ja tacomauste. Kääntele hetki. Lisää valutetut maissinjyvät ja salsakastike. Kuumenna. Tarkista maku.
Kaada seos nachojen päälle ja lusikoi pinnalle cheddar-sulatejuustoa. Ripottele pinnalle jalapenoviipaleita.
Kuumenna 200-225 -asteessa noin 10-15 minuuttia.

Tarjoa seuraksi ranskankermaa ja hienonnettua tuoretta korianteria.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Uusimpia Makuja reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAKUJA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.