1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Hienostunut, mutta nopeasti valmistuva arkeenkin sopiva ateria on tyylikäs ja herkullinen. Tarjoa seuraksi tuoksuvaa Jasmiini-riisiä.

Tiikerirapuja kookoskastikkeessa
4 annosta

1 valkosipulinkynttä
2 salottisipulia
½ punainen mieto chilipaprika
200 g tiikerirapuja
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl kalakastiketta
1 rkl soijakastiketta
2 limen mehu
2-3 dl kookosmaitoa
½ rkl sambal oelek -chilitahnaa
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl maizenaa + 2 rkl vettä
1 ruukku tuoretta korianteria

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja salottisipulit. Hienonna chilipaprika ja poista sulatetuista ravuista kuori.
Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää valkosipuli, salottisipuli ja chilipaprika. Kääntele hetki. Lisää kalakastike, soijakastike ja limen mehu. Mittaa joukkoon kookosmaito, sambal oelek chilitahna, ruokokidesokeri ja veteen sekoitettu maizena. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Lisää tarvittaessa joukkoon lisää maizena-vesiseosta tai kookosmaitoa.
Lisää lopuksi tiikeriravut ja anna niiden kypsyä hetki. Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta korianteria. Tarjoa seuraksi Jasmiini-riisiä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.