1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Soijarouhe on osoittautunut monipuoliseksi tuotteeksi, vaikken ole sitä vielä kovin montaa kertaa ehtinyt testailemaan.
Tällä kertaa paneroin pakastekalapalat tummassa soijarouheessa. Toimi mainiosti!

Soijarouhepaneroitua kalaa

400 g pakasteseitä
1 muna
n. 1 dl tummaa soijarouhetta
Santa Marian lemon pepper & Dill -mausteseosta myllystä
rasvaa paistamiseen
1/2 limetti


Kääntele kohmeiset tai sulat kalapalat munassa, jonka rakenne on rikottu.
Kasta tämän jälkeen kalat soijarouheessa, jonka joukkoon on rouhittu mausteet.
Paista kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin n. 2-3 minuuttia/puoli.
Purista kypsien kalojen pinnalle limenmehua.

Tarjoa lisäksi perunasosetta tai esimerkiksi muhennettuja perunoita.