1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (38 arvostelua, keskiarvo: 3,82 / 5)
Ladataan...

Helppo joulukala valmistuu näppärästi valmiista sillifileistä.
Voit halutessasi liottaa fileitä kylmässä vedessä puolisen tuntia, jotta lopputulos ei ole liian suolainen.
Mikäli liotat fileitä, kuivaa ne talouspaperilla tämän jälkeen.

Smetanasilliä

200 g sillifileetä
1 pieni sipuli silppuna
200 g smetanaa
1-2 tl sitruunan puristettua mehua
1/2-1 dl tuoretta tilliä silppuna

Liota sillifileitä halutessasi, kuivaa ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.
Silppua sipuli hienoksi ja lisää joukkoon yhdessä smetanan kanssa.
Purista joukkoon sitruunan mehua. Sekoita joukkoon tillisilppua. Sekoita ainekset tasaiseksi.
Säilytä kylmässä kelmulla suojattuna tarjoiluhetkeen saakka.