1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (92 arvostelua, keskiarvo: 4,10 / 5)
Ladataan...

(resepti on julkaistu alunperin 8.6.2008)

Tämä ruoka valmistuu lähes itsekseen uunissa.
Kätevä ateria hetkinä, jolloin ei ehdi tehdä ruokaa pidemmän kaavan mukaan.

Sitruunainen tonnikalavuoka
4 annosta

350 g pastaa (esim. Barilla Penne Rigate)
2 prk tonnikalaa (öljyssä)
2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta
4 dl ruokakermaa
2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna
1 tl sitruunapippuria
ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi. Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.
Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.
Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.