1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 3,89 / 5)
Ladataan...

Oletko käyttänyt silliä lämpimien ruokien valmistukseen?
Silli sopii mainiosti erilaisten laatikkoruokien raaka-aineeksi. Kokeile tätä ruokaisaa silliriisivuokaa, jonka valmistus on helppoa.

Silli-riisivuoka
4-6 annosta

3 dl Myllyn Paras Villiriisiseosta
1 sipuli
200 g matjessillifileetä
½-1 ruukku tilliä
2 ½ dl vettä
4 dl ruokakermaa
3 kananmunaa
250 g juustoraastetta
limepippuria myllystä

Mittaa villiriisiseos uunin kestävään reunalliseen vuokaan.
Paloittele sillifileet ja lisää joukkoon. Hienonna tilli ja sekoita ainesten kanssa.
Mittaa vesi, ruokakerma, kananmunat ja juustoraaste kulhoon. Rouhi joukkoon limepippuria myllystä ja sekoita. Kaada liemi vuokaan ja kypsennä ruokaa 175-asteessa uunin alaritilätasolla noin 50 minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt riiseihin ja riisi on kypsää.
Tarjoa raikkaan salaatin tai punajuurten kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.