1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Kesän odotetuimpiin herkkuihin kuuluu silli. Tämä mukava pikkusuolainen maistuu lämpimänä kesäpäivänä tuomaan energiaa. Valmista myös alkupalaksi. Esikypsennetyt pariisinperunat ovat kauniin näköisiä ja oikaisevat reseptiä, mutta voit toki käyttää myös uuden sadon perunoita.

Silli-perunakippo
4 annosta

500 g kypsiä pariisinperunoita
250/150 g matjess-silliä viipaleina
1 pieni punasipuli
1 omena
1 maustekurkku
325 g Maalahden Limppu -leipäviipaleita
2 keitettyä kananmunaa
tilliä

Ota esille pariisinperunat ja valuta matjess-silli.
Kuori ja hienonna punasipuli. Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös maustekurkku ja Maalahden Limppu -leipäviipaleet.
Kuori keitetyt munat ja hienonna.
Laita ainekset kerroksittain pieniin kulhoihin tai tarjoiluvadille.
Koristele tuoreella tillillä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.