1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Ravut ovat hintavia, ostaa ne sitten minkä kokoisina tahansa, mutta silloin tällöin nautittuna ovat sitäkin herkullisempia.

Tästä annoksesta tulee 10 varrasta, jos rapuja yhteen vartaaseen pujottaa 5 kappaletta.
Kastikkeeksi riittäisi myös päälle puristettu sitruuna- tai limettimehu.

Rapuvartaat 10 kpl

500 g esikeitettyjä jättiravun pyrstöjä

Marinadi:
1 dl öljyä
puolikkaan sitruunan raastettu kuori
puolikkaan sitruunan puristettu mehu
3 isoa valkosipulinkynttä murskana
Santa Marian lime-pippuria myllystä

Eskimo grillitikkuja
öljyä grilliin

Sekoita marinadin ainekset keskenään, lisää ravunpyrstöt, marinoi vähintään muutama tunti tai yli yön.
Pujota liotettuihin grillitikkuihin.

Sivele grilli kevyesti öljyllä.
Grillaa vartaita molemmin puolin muutaman minuutin ajan.

Tarjoa lisäksi raikasta salaattia ja patonkia.
Juomaksi sopii Beringer Founders’ Estate valkoviini.

Currydippi

1 1/2 dl valmista majoneesia
currya jauheena
valkosipulimurskaa

Sekoita dipin ainekset keskenään, anna mielellään maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.