1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Rapuja, wasabi-smetanaa ja rapeita krutonkeja
4 annosta

6 viipaletta Maalahden Limppua
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
200 g isoja katkarapuja
yhden limen puristettu mehu
200 g smetanaa
1-2 tl wasabia
1 rkl hienonnettua ruohosipulia

Leikkaa leipäviipaleet paloiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Pirskota päälle oliiviöljy.
Hienonna valkosipuli ja ripottele joukkoon.
Paahda 225 -asteisessa uunissa, kunnes leipäpalat ovat rapeita.
Laita sulaneet tai valutetut katkaravut kulhoon ja purista joukkoon limen mehu. Sekoita.
Sekoita smetanan joukkoon wasabi ja hienonnettua ruohosipulia.
Jaa ainekset kerroksittain pieniin juomalaseihin ja tarjoa pienenä suolaisena tai alkupalana.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.