1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,25/5)

Tomaattiset ravut maistuvat kevyenä iltapalana tai muun itämaisen ruoan lisänä.

Rapuja tomaattikastikkeessa

3 annosta

2 tl seesamiöljyä
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
yhden sitruunaruohon tyviosa hienonnettuna
2-3 limetinlehteä hienonnettuna
300 g katkarapuja
300 g kirsikkatomaatteja
2 tl Habanero Mangoa tai muuta chilikastiketta
1 tl balsamicoa
500 g tomaattimurskaa

Kuumenna seesamiöljy pannussa. Kuullota sipulia, valkosipulia ja sitruunaruohoa hetki. Lisää limetinlehdet, katkaravut ja kirsikkatomaatit, kääntele hetki. Lisää joukkoon chilikastike, balsamico ja tomaattimurska. Kuumenna. Tarkista maku.
Tarjoa Jasmin-riisin kanssa.