1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskimäärä: 4.64/5.00)
Ladataan...

Uunissa valmistettu lohi on helppotekoinen ja aina takuuvarmasti herkullinen ruoka. Tässä ohjeessa on käytetty Nordicin kerman kaltaista maidotonta kasvirasvavalmistetta.  Voit korvata tuotteen myös ruoka- tai kuohukermalla.

Punaista pestolohta

n. 1 kg lohifilee
100-150 g punaista pestoa
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl Nordic Ruoka 15 % maustamaton
1-2 tl kuivattuja yrttejä (esim. lipstikkaa, rakuunaa tai timjamia)

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero pintaan punaista pestokastiketta ja
hienonnettuja valkosipulinkynsiä.
Sekoita Ruoka 15% ja kuivatut yrtit.
Kaada neste kalan päälle.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes lohi on kypsää.

Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.