1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 4,55 / 5)
Ladataan...

Kalaruoat ovat parhaimmillaan hyvin yksinkertaisesti valmistettuna.
Voit valmistaa samalla tavalla myös muut vaalealihaiset kalat.

Piparjuurikuhaa
2 annosta

paistamiseen:
öljyä tai voita

300 g kuhafileetä
suolaa maun mukaan
100-150 g piparjuurituorejuustoa
1 dl ruokakermaa
sitruunaista kalamaustetta

Paista kuhafileet öljyssä tai voissa kuumassa pannussa molemmin puolin.
Mausta suolalla.
Lisää pannulle piparjuurituorejuusto ja ruokakerma.
Kiehauta.
Ripottele valmiin annoksen päälle vielä ripaus sitruunaista kalamaustetta.

Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.


Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.