1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 3,75 / 5)
Ladataan...

Pestolla maustettu kuhafilee on hienostuneen makuinen kalaruoka, jonka valmistus käy helposti.
Voit käyttää myös muita vaalealihaisia kaloja.

Pestokuhaa

4 annosta

4 kuhafileetä
n. 8 tl vihreää pestokastiketta
1 muna
n. 1 1/2 dl korppujauhoja
suolaa
mustapippuria

250-500 g kirsikkatomaatteja
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 ruukku basilikaa
250 g mozzarellapalloja

margariinia tai öljyä paistamiseen

Sivele vihreää pestokastiketta kuhafileiden molemmin puolin.
Riko muna lautaselle ja kääntele fileet siinä. Käännä fileet vielä suolalla ja mustapippurilla maustetuissa korppujauhoissa.
Paista kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin.

Kääntele kirsikkatomaatteja kuumassa pannussa muutaman minuutin ajan yhdessä valkosipulimurskan kanssa.
Tarjoa lisäksi mozzarellapalloja ja silputtua basilikaa.

Nauti perunasoseen kanssa.