1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Tämän ruoan valmisteluosuus vie aikaa minuutin-pari, muun hoitaa uuni.

Pestokalaa 2-3 annosta

400 g pakastekalaa
suolaa
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
120 g Rapunzel Pesto Verde (luomu)
n. 100 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
25-50 g Parrots Pinjansiemeniä

Säädä uuni 200 asteeseen.
Paloittele sulat kalapalat kulhoon, ripottele pinnalle suolaa, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet.
Lusikoi joukkoon pesto, sekoita ainekset sekaisin.
Kaada seos uunivuokaan, lisää kirsikkatomaatit.
Ripottele pinnalle pinjansiemenet.

Kypsennä ruokaa 200 asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia.
Tarjoa lisäksi esimerkiksi juustotäytteisiä tortellineja tai muuta pastaa.