1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (40 arvostelua. Keskiarvo: 3,28/5)

Paistetut riisinuudelit ja tonnikalaa

Tässä on käytetty todella ohkaisia riisinuudeleita, sellofaaninuudelit olisi myöskin kivoja, ne on sellaisia läpikuultavia.

Kypsennetään
ohjeen mukaan. Näissä riitti, että kaadoin kiehuvaa vettä kulhossa
olevien nuudeleiden päälle ja annoin seistä muutaman minuutin, sitten
siilasin veden pois.

Freesailin pannussa suikaloitua purjoa
yhdessä ohueksi viipaloitujen punaisten pikkuchilien ja
parsakaalikukintojen kanssa. Kippasin joukkoon siivilöidyt nuudelit ja
maustoin soijalla ja kalakastikkeella. Lisäsin öljyssä säilöttyjä
tonnikalapaloja (öljy kaadetaan pois). Kuumensin seoksen ja laitoin
valmiin annoksen päälle mungin ituja. Ohje on raaka-aineiltaan hieman
muunneltuna eräästä wokkikirjasta. Annokseen voi lisätä myös pähkinöitä.

Tonnikalan
voi korvata naudan, possun tai broilerin lihasuikaleilla. Tosi kivan
makuinen pikaruoka! Valmistuu kymmenessä minuutissa, alusta loppuun :=)