1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Citymarketin kalatiskiltä löytyy usein erikoisia kaloja, joita on vaihtelun vuoksi hauska kokeilla edes makupaloiksi.
Tällä kertaa "haaviin" tarttui reilu 200 grammainen, nyljetty piikkihai, joka tarvitsi vain paistaa.
Kalan liha oli valkoista ja mureaa ja maultaan mietoa.

Tämä kala tarjottiin salaatin kanssa.

Paistettua piikkihaita ja salaattia 1-2 annosta

10 cm pala kurkkua
10 miniluumutomaattia
1 sipuli renkaina
limetin mehua
nokare voita tai margariinia
200-250 g nyljettyä piikkihaita
suolaa
Santa Marian lime-pippuria
myllystä

Paloittele kurkku pieniksi kuutioiksi, puolita miniluumutomaatit, viipaloi sipuli ohuelti.
Sipulista saat pahimmat "käryt" pois puristelemalla sipulirenkaita hetken aikaa kylmän veden alla.
Laita salaattiainekset lautaselle ja purista päälle reilusti limettimehua.

Kuumenna rasva pannussa. Paista piikkihai molemmin puolin miedolla lämmöllä.
Mausta suolalla ja lime-pippurilla.