1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,75 / 5)
Ladataan...

Nevalan perunan käyttövalmiit pariisinperunat ovat ihastuttava apu arjessa ja juhlassa. Ne ovat kypsiä, joten voit lämmittää ne nopeasti höyryttäen tai kuumentaen kiehuvassa vedessä. Tämä ruoka valmistuu alusta loppuun noin 15 minuutissa.

Paistettua lohta ja pariisinperunoita
4-5 annosta

1 g kirjolohta tai lohta
¾ tl suolaa
limepippuria

Lisäksi:
700 g Nevalan peruna Pariisinperunoita
50-70 g voita tai margariinia
½-1 dl hienonnettua tilliä

Lisäksi:
4 dl maustamatonta jogurttia
1 rkl Dijon sinappia
1 rkl hunajaa
ripaus suolaa
limepippuria myllystä
2 rkl hienonnettua tilliä

Leikkaa kala annospaloiksi.
Höyrytä tai keitä perunat, kunnes ovat lämpimiä.
Sulata voi tai margariini ja sekoita perunoiden joukkoon yhdessä tillisilpun kanssa.

Paista kalapalat molemmin puolin ja mausta suolalla ja limepippurilla. Valmista seuraksi jogurttikastike. Sekoita maustamattoman jogurtin joukkoon Dijon sinappi, hunaja, suola, limepippuri ja hienonnettu tilli.
Tarkista maku.
Tarjoa kala höyrytettyjen pariisinperunoiden ja jogurttikastikkeen kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Nevalan peruna

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.