1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tämä ruoka valmistuu noin 15 minuutissa.
Todella hyvänmakuista! Ruokaan ei tarvitse lisätä suolaa erikseen.

Merimiehen pasta

1 dl valkoviiniä
200 g creme fraichea
125 g Koskenlaskija voimakas -sulatejuustoa
1/2 tl timjamia
1/2 tl currya
1/2 tl kurkumaa
2 valkosipulinkynttä
1 prk Abba Limfjordin simpukoita
400 g pakasteseitä tai muuta kalaa paloiteltuna
tilliä

Laita kattilaan valkoviini, creme fraiche, sulatejuusto, mausteet ja valkosipuli, sekoittele, kunnes kastike on tasaista ja kuumentunut.
Lisää joukkoon simpukat ja kalapalat, anna kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
Koristele tillillä.

Tarjoa lisäksi tagliatelle-pastaa.