1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Koska olen huomannut, että moni lukija käyttää pakastetuotteita, aion tehdä niistä itsekin sivustolle helppoja ohjeita, joita on kätevä kiireessä toteuttaa.
Tämä ruoka valmistuu runsaassa puolessa tunnissa, josta suurimman osan ruoka on uunissa.

Mausteinen kirjolohi-perunavuoka

750 g Apetit Kesäpöytä Kermaperunat -seosta pakastealtaasta

tilkka öljyä
300 g Apetit Fajitas kirjolohisuikaleita
1/2 ruukkua tuoretta rakuunaa silppuna
muutama timjamin oksa

Kuumenna ensin mikrossa uunivuoassa tai kulhossa jäisiä kermaperunoita, jotta ruoka valmistuu nopeammin.

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista kirjolohisuikaleet, sekoita ne kermaperunoiden kanssa.
Silppua joukkoon tuore rakuuna, riivi timjamista lehdet mukaan.

Laita uunivuoka 200 asteiseen uuniin ja kypsennä 20-30 minuuttia.
Koristele tuoreilla yrteillä.

Huom! Älä lisää ylimääräisiä mausteita, Fajitas-kirjolohisuikaleissa on riittävästi makua. Jos haluat ruoasta hieman miedompaa, lisää joukkoon vielä n. 1 dl kermaa.