1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,80 / 5)
Ladataan...

Maalahden Limppua ja sinisimpukoita
2-4 annosta

2-4 viipaletta Maalahden Limppua
1-2 valkosipulinkynttä

Lisäksi:
1 rkl voita
500 g tuoreita sinisimpukoita
2 salottisipulia
1 valkosipulinkynsi
2-3 dl valkoviiniä
1 dl kermaa
suolaa myllystä

Huuhdo kylmällä vedellä ja harjaa sinisimpukat huolellisesti.
Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynsi.
Kuumenna voi kattilassa ja kuullota sipuleita hetki.
Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää sinisimpukat ja keitä kovalla lämmöllä 3-5 minuuttia. Lisää kerma ja suolaa myllystä.
Kiehauta.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Paahda leipäviipaleet valkosipulin kanssa kuumalla pannulla molemmin puolin. Tarjoa seuraksi sinisimpukoita.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.