1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Täyttävä ja tyylikäs salaatti voi olla myös helppotekoinen. Valmista tämä salaatti vaikkapa kevyeksi lounaaksi tai illanistujaissalaatiksi.

Loimulohi-katkarapusalaatti ja wasabi-jogurttikastike
3-4 annosta

1 pss Vihreäkeiju jääsalaattia
300 g loimulohta
1 kurkku
200 g katkarapuja
1 limen puristettu mehu
limepippuria myllystä
pala punaista chilipaprikaa tai maun mukaan
½ pieni cantaloupemeloni
3 keitettyä kananmunaa

Jogurttikastike:

3 dl turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia
½ ruukkua Vihreäkeiju korianteria
limepippuria myllystä maun mukaan
½ limen puristettu mehu
1 tl wasabia tai maun mukaan

Laita jääsalaatti tarjoiluvadille tai jaa annoslautasille.
Paloittele joukkoon loimulohi.
Laita sulaneet, valutetut katkaravut kulhoon ja purista joukkoon limen mehua. Mausta kevyesti limepippurilla.
Hienonna joukkoon chilipaprikaa.
Sekoita tasaiseksi.

Paloittele cantaloupe-meloni ja lohko keitetyt, kuoritut munat.
Koristele salaatti katkaravuilla ja cantaloupe-melonilla, sekä munanlohkoilla.

Valmista seuraksi kastike.
Mittaa jogurtti kulhoon ja hienonna joukkoon korianteria.
Mausta kevyesti limepippurilla.
Purista joukkoon limen mehu ja sekoita lopuksi joukkoon wasabi. Tarkista maku. Lisää wasabia, jos haluat voimakkaan makuisen kastikkeen.

Tarjoa jogurttikastike salaatin kanssa.

Tutustu yrtteihin:
>> Vihreäkeiju Yrttitarha <<

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:


Tästä löydät kaikki VIHREÄKEIJU reseptit

Tutustu VIHREÄKEIJU yrtteihin ja salaatteihin

Uusimpia Vihreäkeiju reseptejä:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.