1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)


Tämä ruoka oli tosi hyvää, mutta aika sekasotkun näköistä, kun en
vaivautunut poistamaan kaloja pannulta kasvisten kääntelyn ajaksi.
Kirjoitan ohjeen siten kun se kannattaa tehdä, en siten kuten sen itse
tein.

Lohta ja rapuja kookoskastikkeessa


tilkka öljyä
300 g marinoituja kirjolohikuutioita
suolaa
limepippuria
1/2 tl inkivääriä jauheena
2 sipulia ohuina lohkoina
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl papuja
200 g katkarapuja
3 dl vettä +1 dl kookosjauhetta  TAI 3 dl kookosmaitoa

Kuumenna tilkka öljyä pannussa (ei välttämätöntä, sillä lohi on rasvainen kala).

Paista kalapalat pannussa, mausta suolalla, limepippurilla ja inkiväärillä, nosta sivuun.

Kuumenna hieman lisää öljyä, kääntele pannussa sipulia ja valkosipulia, lisää pavut ja katkaravut, kääntele hetki.

Lisää kookosmaito tai vesi ja kookosjauhe, anna kiehua hetki. Lisää kalat, kuumenna.

Tarkista maku.

Tarjoa lisäksi riisiä.