1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelut, Keskimäärä: 4.67/5.00)
Ladataan...

Nopea ateria työpäivän päätteeksi syntyy kaupan pakastealtaan perunasoseesta, muussijauheesta tai edelliseltä ruoalta jääneestä muussista.
Käyttämällä reseptiin sekä lämminsavulohta, että graavisuolattua lohta, ruoasta tuli maultaan suorastaan täydellinen. Graavilohen ansiosta ylimääräisiä mausteita ei juuri tarvittu.

Lohi-perunasoselaatikko

n. 6 annosta

800 g perunasosetta
1 dl maitoa ohennukseen
200 g Creme Bonjour Julia Carbonara tuorejuustoa (vähälaktoosinen, sisältää savuaromia)
150 g graavilohta
150 g lämminsavustettua lohta
2 munaa
1/2-1 ruukku tilliä
Santa Marian lime-pippuria myllystä
100 g juustoa kuutioina

Pinnalle: n. 1/2 dl korppujauhoja
muutama nokare voita tai margariinia

Kuumenna perunasose ja ohenna se maidolla. Sekoita joukkoon Creme Bonjour, silputut graavi-, ja savulohipalat, munat, sekä silputtu tilli. Mausta lime-pippurilla.
Käännä joukkoon vielä juustokuutiot.
Kaada seos uunivuokaan, ripottele pinnalle hieman korppujauhoja ja muutama nokare voita tai margariinia. Kypsennä 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.