
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 50 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: neljälle
Lohi-kasvispannu grillissä
Ainekset
- lohifilee - 800 g
- lime-pippuri
- suola
- vesi
- tankoparsa - 1 nippu
- kesäporkkana - 1-2 nippua
- valkosipuli - 1
- öljy
Allergeenit
- kala
- porkkana
Grillin äärellä on mukava kokoontua perheen ja ystävien kesken. Kala on ihanaa kesäruokaa.
Kalan valmistus suoraan grilliparilalla voi olla haasteellista, sillä kala hajoaa helposti.
Heirolin Cerasafe + -pannu kestää grillin lämpötilan ja voit kypsentää siinä suoraan grillissä tai avotulella. Näin pienet kasvikset ja paloitellut raaka-aineet kypsyvät tasaisesti, eivätkä putoa grilliin.
Lohi-kasvispannu grillissä
4 annosta
800 g lohifilee
lime-pippuria
suolaa
vettä
ripaus suolaa
1 nippu vihreää tankoparsaa
1-2 nippua kesäporkkanoita
1 valkosipuli
tilkka öljyä paistamiseen
suolaa myllystä
Leikkaa lohifilee annospaloiksi ja tarkista, että ne ovat ruodottomia.
Esivalmista kasvikset.
Kiehauta kattilallinen vettä.
Lisää suola.
Poista tankoparsasta tyviosa ja kuori parsat kevyesti parsankuorimaveitsellä.
Käytä puhtaat kesäporkkanat kuorineen. Multaisat porkkanat tulee kuoria.
Kiehauta parsat ja porkkanat, mutta jätä ne napakoiksi. Valuta.
Irrota valkosipuleista kynnet ja käytä ne joko kuorineen tai kuorittuina.
Paista lohipalat kuumassa pannussa grillissä molemmin puolin.
Mausta lime-pippurilla ja suolalla.
Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista esikypsennetyt parsat ja porkkanat, sekä valkosipulinkynnet. Rouhi pinnalle karkeaa suolaa myllystä.
Tarjoa kasvikset paistetun lohen kanssa.