1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Lasimestarin silli on tuttu joulun alkupalapöydästä. Valmista hyvissä ajoin valmiiksi, viimeistään kolme päivää ennen tarjoilua.

Lasimestarin silli
1 purkillinen

4 matjess-sillifileetä
1 kelta- tai punasipuli
pieni pala tuoretta inkivääriä
1-2 porkkanaa

Mausteliemi:
1 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl sinapinsiemeniä
1 tähtianis
1-2 laakerinlehteä
1 tl maustepippureita
muutama neilikka

Aloita mausteliemestä.
Mittaa ainekset kasariin ja kiehauta.
Jäähdytä liemi.

Leikkaa matjess-sillifileet suupaloiksi.
Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi tai ohuiksi viipaleiksi.
Kuori inkivääri ja porkkanat ja leikkaa suikaleiksi.
Laita ainekset kerroksittain lasipurkkiin ja kaada päälle jäähtynyt liemi.
Sulje purkki ja säilytä jääkaapissa.
Anna maustua 2-3 päivää ennen tarjoilua.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.