1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kesäinen ahvenburgeri on hienostunut annos, jonka voit tarjota kevyenä lounaana tai iltapalana tai kesäisen aterian alkuruokana. Ahventen sijaan voit käyttää myös silakoita tai muikkuja.

Kesäinen ahvenburgeri
4 annosta

8 viipaletta Maalahden Limppua
4 ahvenfileetä
voita paistamiseen
ripaus suolaa

Perunasalaatti:
1 kg varhaisperunoita
vettä
ripaus suolaa
1 iso omena
1 maustekurkku
½ ruukkua tilliä
1 kesäsipuli varsineen
1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
1 tl sinappia
mustapippuria myllystä
(ripaus suolaa)

Koristeluun:
rucolaa
sitruunanlohko

Aloita valmistamalla perunasalaatti.
Keitä tai höyrytä varhaisperunat suolalla maustetussa vedessä.
Kuori omena ja poista siemenkota.
Leikkaa omena ja maustekurkku pieniksi kuutioiksi.
Hienonna tilli ja kesäsipuli varsineen.
Yhdistä ainekset.
Sekoita joukkoon majoneesi, kermaviili, sinappi ja rouhittua mustapippuria.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Paista ahvenfileet kuumalla pannulla voissa ja mausta suolalla.
Paahda Maalahden Limppu -viipaleet molemmin puolin pannulla.
Kokoa annos siten, että laitat alimmille viipaleille keon perunasalaattia, päälle ahvenfileen ja pinnalle toisen Maalahden Limppu -viipaleen.
Koristele annos rucolalla ja sitruunanlohkolla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.