1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 arvostelua, keskiarvo: 4,40 / 5)
Ladataan...

Ravuista valmistat helposti herkullista pikkupurtavaa.
Tarjoa sellaisenaan riisin kanssa tai vaikkapa vaalean leivän seurana.

Chili-limettirapuja
2 alkupala-annosta

200 g tiikerirapuja (pakastealtaasta)
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1-2 tl palmusokeria
1 rkl kalakastiketta
2 limen puristettu mehua
mustapippuria myllystä
1 tl chilipaprikaa hienonnettuna
öljyä paistamiseen
(2-3 limetinlehteä hienonnettuna)

Sulata ravut, kuori ja poista suoli selkäpuolelta.(Tee viilto kevyesti selkään ja nosta tumma suoli pois) Jätä halutessasi pyrstöt.

Sekoita hienonnettu valkosipulinkynsi, inkivääri, palmusokeri, kalakastike, limenmehu, mustapippuri ja hienonnettu chilipaprika keskenään.
Kuumenna öljy pannulla.
Laita ravut pannulle ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes ravut muuttuvat oransseiksi.
Lisää mausteliemi ja kuumenna.

Tarjoa!

Vinkki! Mikäli pakastimessasi on limetinlehtiä, poista lehtiruodit ja hienonna limetinlehdet hienoksi mausteliemen joukkoon.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.