1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Suklaakakku

200 g margariinia tai voita
2 dl Muscovado-sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
100 g pähkinäsuklaata pieneksi paloiteltuna
1 dl maitoa tai kermaa

Kuorrutus:
1 dl kermaa
1/2 dl Muscovado-sokeria
1/2 dl kaakao-tomusokeria
1 maustemitallinen DrOetkerin piparminttuaromia

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen, hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä pieneksi paloiteltu suklaa, lopuksi maito tai kerma.
Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista voidellussa ja jauhotetussa kahvikakkuvuoassa 175 asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.

Mittaa kasariin kerma, Muscovado-sokeri ja kaakao-tomusokeri, keitä miedolla lämmöllä hämmennellen noin 10 minuuttia, tai kunnes kastike sakenee. Mausta valmis kastike piparminttuaromilla.

Valuta kastike kakun päälle.