1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Tämän ohjeen sain jo jokunen aika sitten eräältä teistä lukijoista. Kiitos!

Kakku
oli todella hyvää! Koristeluni ei ole kaunis, satuin nimittäin näkemään
alkuperäisen kakun=) Olin kuorruttamisen kanssa turhan hätäinen, en
malttanut antaa kakun jäähtyä tarpeeksi. Tätä kannattaa ehdottomasti
kokeilla, vaikka ilman kuorrutustakin.

Suklaa-unelmakakku

150 g voita
1 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
3 munaa
1,5 dl (kevyt)kermaa
1 dl mantelijauhetta
4 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
3 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta

Kuorrutus:
100 g voita
1 dl tomusokeria
100 g Fazerin Premium-leivontasuklaata
1 rkl kaakaojauhetta

Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi, lisää yksitellen hyvin vatkaten munat.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä kerma.

Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.

Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista.

Sulata suklaa mikrossa. Vatkaa voi ja tomusokeri vaahdoksi, lisää kaakaojauhe ja sula suklaa, sekoita tasaiseksi.

Levitä seos jäähtyneen kakun pintaan. Nosta kakku jääkaappiin.