1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Lapsuudenystävälleni ajelin tänään viemään jouluksi tällaisen kakun. Kakku on tehty kuusivuokaan, joka on sen verran suuri, että ohje on tehty puolitoistakertaisena. Alla oleva ohje sopii ”normaalin kokoiseen” kahvikakkuvuokaan.

Piparmintun makuinen suklaakakku

200 g margariinia
2 dl Muscovado-sokeria tai taloussokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 pss DrOetkerin suklaasiruja tai n. 100 g tummaa suklaata rouhittuna
50-75 g mantelirouhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl kermaa tai maitoa
n. 1,5 ml DrOetkerin piparminttuaromia

Vatkaa rasva  ja Muscovado-sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi kerma ja piparminttuaromi.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
Paista 175 asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.