1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskimäärä: 4.50/5.00)
Ladataan...

Pähkinät ja siemenet ovat tämän päivän trendi, joka onkin terveellisyydessään mainio muoti-ilmiö. Kourallinen pähkinöitä päivässä tuo ruokavalioon sopivasti terveellisiä rasvahappoja. Nauti niitä aamiaisella vaikkapa jogurtin seurana tai kourallinen välipalana. Voit myös täydentää alkukesän raparperikakkua ihanilla pähkinöillä, siemenillä ja kuivatuilla marjoilla.

Oletko jo tutustunut laadukkaisiin Nutisal-pähkinätuotteisiin? Kuivapaahdetut pähkinät eivät sisällä öljyä, vaan ne on paahdettu maukkaiksi kuumassa rummussa. Näin ne ovat erittäin maukkaita ja soveltuvat käyttöön sellaisenaan.
Uudelleen suljettava pussi on helppokäyttöinen ja näppärä pitää mukana vaikkapa käsilaukussa tai autossa.

Kokeile ihanaa ja helppotekoista raparperikakkua, jota voit nauttia vaikka aamiaispöydässä tai kahvipöydän herkkuna.

Pähkinä-raparperikakku
8 annosta

3 munaa
2 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
1 dl rypsiöljyä

Pinnalle:
2 raparperinvartta
2 rkl kookossokeria tai ruokosokeria
100-120 g Nutisal YOGURTMIX Red Berries -sekoitusta

Pähkinä-raparperikakku

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikinan joukkoon yhdessä maidon ja rypsiöljyn kanssa.
Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Leikkaa raparperi ohuiksi viipaleiksi ja ripottele kakun päälle.
Ripottele päälle kookos- tai ruokosokeria ja reilusti Nutisal YOGURTMIX Red Berries -sekoitusta.
Paista kakkua 175-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia, tai kunnes kakku on kiinteä ja kauniin värinen. Mikäli kakku alkaa tummua liikaa, laita päälle pala leivinpaperia tai foliota.

Jäähdytä ja tarjoa sellaisenaan tai vaniljavaahdon kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.