1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskimäärä: 4.00/5.00)
Ladataan...

Nutellalla täytetty suklaakakku on ihanaa! Voit halutessasi sivellä sen alle kerroksen esimerkiksi aprikoosi- tai omenamarmeladia.

Nutella-suklaakakku
10 annosta

200 g taloussuklaata
200 g voita tai margariinia
4 munaa
2 dl sokeria tai fariinisokeria
1 ½ dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 ½ tl leivinjauhetta

Vuokaan:
voita
Myllyn Paras korppujauhoja

Kostutus:
2 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria

Väliin:
350 g Nutella-suklaalevitettä

Pinnalle:
200 g taloussuklaata
½-¾ dl kuohukermaa
vadelmia
marenkeja
suklaamakeisia

Nutella-suklaakakku

Paloittele suklaa kattilaan ja sulata yhdessä voin tai margariinin kanssa.
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita suklaa-voiseos joukkoon.
Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan, jonka halkaisija on 24 cm.
Paista 150-asteisen uunin keskiritilätasolla, kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoista.
Jäähdytä hetki ja kumoa.

Leikkaa kakku kahteen osaan.
Laita pohja tarjoiluvadille ja kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Levitä päälle Nutella-suklaalevitettä.
Nosta päälle toinen pohjaosa ja kostuta vanilja-maidolla.

Paloittele taloussuklaa kattilaan ja lisää kerma. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen.
Kaada seos kakun päälle ja levitä reunoja kohden. Anna valua osittain reunoille.
Mikäli haluat reunatkin peittävän suklaakerroksen, käytä sata grammaa enemmän suklaata ja hieman enemmän kermaa.

Koristele kakku vadelmilla, murustetuilla marengeilla ja suklaakaramelleilla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.