Taloyhtiömme asukkaat halusivat kiittää huoltomiehiä kuluneesta vuodesta, joten päätimme antaa pienet lahjat.
Jouluglögien seuraksi annoimme kakut, joiden teko lankesi minulle.
Tämä kakku on suurennettu, sillä tuo Wiltonin ruusuvuoka on niin suuri. ”Normaalin” kokoiseen vuokaan tehtynä kakun ainekset näkyvät suluissa.
Mausteinen banaanikakku
150 g margariinia (100 g)
4,5dl sokeria ( 3 dl)
3 munaa (2)
4 1/2 dl vehnäjauhoja (3 dl)
2 tl vaniljasokeria (1 tl)
1 1/2 tl soodaa (1 tl)
1/2 tl neilikkaa (1/4 tl)
1/2 tl kardemummaa (1/4 tl)
1/2 tl inkivääriä (1/4 tl)
1 tl kanelia (1/2 tl)
50 g hasselpähkinärouhetta tai 1 dl mantelijauhetta
3/4 dl kermaa (1/2 dl)
3 banaania (2)
rasvaa ja kookoshiutaleita vuoan voiteluun ja jauhottamiseen
Vaahdota rasva ja sokeri, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä kerma ja soseutetut banaanit.
Kaada taikina voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun vuokaan.
Paista 150 asteisessa uunissa noin tunti.
heipäti hei. torstaina olisi ollut miun ja miehen 25.v hääpäivä. no aina ei saa mitä haluu. no kumminki sillon ku tuli 20v täyteen päätettiin että 25 kohalla on samanlaatusta kakkua kuin sillon ekapäivänä niin tällä ohjeella saan miulle ja uksuille ihan tarpeeks ison, pöytää koristaa sitten kakun lisäksi valkosia freesioita, niitä samanlaisia mitä mies miulle kävi ostamassa kun oltiin käyty maistraatissa ja mie jäin veivaamaan *pääkallopataa*.
Voi sua! Olet ollut mielessäni😢 Miten voit? Voimia ❤️