Mango-melonikakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Koska kuivattuja hedelmiä käytetään moniin kahvikakkuihin, ajattelin kokeilla millainen kakku syntyy Parrotsin pehmeistä verkkomelonipaloista.
Laitoin taikinaa mehevöittämään vielä hieman säilykemangoa.

Kakku meni naapurin mieltä piristämään, mutta leikkasin siitä päätypalan maistiaisiksi ja tarkastaakseni kakun rakenteen.
Jos ei pidä "sattumista" kakuissa, voi meloninpalat keittää pehmeiksi pienessä määrässä vettä ja soseuttaa esimerkiksi sauvasekoittimella ennen taikinaan lisäämistä.

Mango-melonikakku

200 g margariinia tai voita
3 dl sokeria
3 munaa
5 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
100 g mangoa pieneksi kuutioituna
150 g Parrotsin pehmeitä meloninpaloja
2 dl maitoa
juoksevaa margariinia ja kookoshiutaleita vuoan voiteluun ja jauhottamiseen

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä mango ja pieneksi silputut meloninpalat.
Lisää lopuksi maito.

Voitele 1,25 litran vetoinen vuoka ja jauhota se kookoshiutaleilla.
Kaada taikina vuokaan ja paista 150-175 asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla noin tunti.

Koristele halutessasi tomusokeri-vesiseoksella, jonka voit värjätä pienellä määrällä elintarvikeväriä keväisen keltaiseksi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä