Tyttäreni rippijuhliin leivoin kahvikakun uuteen perhosvuokaani.
Taikinaan piilotin hieman suklaata ja hapankirsikoita.
Kirsikka-suklaakakku
200 g margariinia tai voita
1 dl sokeria
1 dl DanSukkerin kaneli-sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
100 g tummaa suklaata
1 dl maitoa
2 dl Stollenwerk hapankirsikoita hienonnettuna
Vaahdota rasva ja sokerit, lisää munat yksitellen vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä sulatettu suklaa ja maito.
Lisää lopuksi hienonnetut kirsikat sekoittaen.
Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, kypsennä 150-175 asteisessa uunissa noin tunti.
Voit koristella kakkua esimerkiksi cocktailkirsikkaliemellä maustetulla ja ohennetulla tomusokeriseoksella.
Perhosvuokaa ja värikkäitä sokerihelmiä voi tilata täältä .