1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Tämän kakun annan tänään rakkaalle tädilleni.
Hän voi pakastaa kakun joulua odottelemaan.

Tyhjentelin kaapista vähän sitä, vähän tätä ja hippusen tuota. Taikina riitti tähden malliseen tasapohjaiseen vuokaan, sekä pieneen nallevuokaan. Taikina riittää normaalinkokoiseen kahvikakkuvuokaan.

Hellapoliisin hedelmäkakku

200 g margariinia
2,5 dl sokeria
3 munaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 dl rusinoita
1 omena kuutioina tai n. 1 dl omenasosetta
1/2 dl mantelijauhetta
100 g sukaatteja
100 g punaisia kirsikoita rasiassa (DrOetker) paloiteltuna
1/4 tl DrOetkerin rommiaromia
50 g Fazerin Wienernougat crushia/pähkinä- tai mantelirouhetta

(vuokaan n. 100 g kirsikoita)
voita/margariinia vuoan voiteluun
kookoshiutaleita vuoan ”jauhottamiseen”

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos, rusinat, omena, mantelijauhe, sukaatit, paloitellut kirsikat, rommiaromi ja Wienernougat crush.
Sekoita ainekset tasaiseksi.

Voitele ja jauhota vuoka.

Laita vuoan pohjalle kirsikoita, kaada päälle taikina varovasti.

Paista 175 asteisessa uunissa noin tunti.

Kumoa kakku ja sihtaa jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria.