1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Testasin uutta vuokaani ja kikkailin uuden kuivakakkuohjeen.
Tähän vuokaan tehtynä ohje kannattaa tehdä 1,5 kertaisena.

Kirjoitan ohjeen tähän kuitenkin "normikokoiselle" kahvikakkuvuoalle.

Appelsiini-Wienernougatkakku

125 g voita
2,5 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 dl suklaarouhetta
1,5 dl Wienernougat crushia
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen, hyvin vatkaten joukkoon.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi appelsiininkuoriraaste ja -mehu.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, paista 175 asteisessa uunissa n. tunti.