1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (40 arvostelua, keskiarvo: 4,08 / 5)
Ladataan...

Appelsiini-suklaakakku

Tässä on Appelsiini-suklaakakku, joka on erittäin mehevä!

Kirjoitan tähän kuivakakun perusohjeen, jota muuntamalla saat erilaisia kakkuja.


Perusohje:

200g margariinia
2dl sokeria
3 munaa
3dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta

Vatkaa
margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi, lisää munat yksitellen, hyvin
vatkaten. Lisää joukkoon lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Appelsiini-suklaakakku:

Sekoita perustaikinan joukkoon 1dl kuutioitua taloussuklaata ja yhden appelsiinin raastettu kuori ja 0,5dl appelsiinimehua. 

Sitruunakakku:

Lisää yhden sitruunan raastettu kuori ja 3rkl sitruunamehua.

Tiikerikakku:

Ota
1/3 taikinasta erikseen, lisää siihen 2-3rkl sokeroimatonta
kaakaojauhetta ja loraus maitoa tai kermaa. Laita taikinat
kerroksittain vuokaan.

Suklaakakku:

Sekoita perustaikinan joukkoon 3rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta, 12 palaa taloussuklaata kuutioituna ja 1dl maitoa.

Maustekakku:

perusohjeen
sokerin asemesta 3dl fariinisokeria, 2tl kanelia, 2tl kardemummaa, 2tl
inkivääriä, 1tl neilikkaa, 1/2 tl mustapippuria. Leivinjauheen asemesta
käytä soodaa.