1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua. Keskiarvo: 3,88/5)

Vesimelonista valmistat nopeasti kesän raikkaan juoman, jonka voit nauttia niin aamiaiseksi kuin terassilla auringosta nauttien. Halutessasi voit lisätä joukkoon myös mansikoita. Joukkoon on laitettu loraus maitohappokäytettyä heratiivistettä, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Vesimelonimocktail
4 annosta

1 l vesimelonia paloina
4 rkl A.Vogel Molkosan Fruit heratiivistettä
½ dl sitruunanmehua
2-3 rkl hunajaa tai siirappia
2 dl jääpaloja
3 dl kivennäisvettä

Lasiin:
jääpaloja

Leikkaa vesimeloni paloiksi. Laita ne tehosekoittimeen ja mittaa joukkoon Molkosan Fruit, sitruunamehu, hunaja tai siirappi ja jääpalat.
Pyöräytä tasaiseksi juomaksi. Laita jääpaloja laseihin ja täytä juomalla.
Koristele halutessasi vesimelonipaloilla.

Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.