1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 3,20 / 5)
Ladataan...

Halloweenia vietetään lokakuun lopussa. Noita-, ja kummituskamppeet kaivetaan kaapeista ja kutsutaan kaverit koolle!
Nyt on lupa laittaa tarjolle kaikkea mahdollisimman rumaa ja ällöttävää.
Aivohyytelön , höllyvän käden ja kurpitsakakun nauttimisen lomassa voi myös janottaa.
Tarjoa silloin ällöboolia.
Ällöboolin mustat hyytelökuutiot on leikattu säilykepurkissa myytävästä hyytelöstä, jota voi hankkia etnisistä kaupoista.
Se on melko mietoa, mutta maistuu teeltä. Aasialaiset kuutioivat sitä juomiin ja jälkiruokiin.
Sopii myös koristeeksi lautasten reunoille. Maku voi olla hieman eksoottinen suomalaiseen makuun.
Grass Jelly näyttää tältä.

Lisää halloween-reseptejä tulossa!

Ällöbooli

2 l sitruunalimua
päärynämehua tai vihreää tai punaista elintarvikeväriä
jäitä
grass jellyä kuutioina
appelsiinipaloja

Kaada sitruunalimu boolimaljaan.
Lisää joukkoon päärynämehua maun mukaan, tai värjää juoma vihreällä tai punaisella elintarvikevärillä.
Lisää jäät, kuutioitu grass jelly ja appelsiinipaloja.

Vinkki! Voit lisätä joukkoon myös säilykelonganeita tai litsejä, ne ovat myös hauskan limaisia, mutta antavat hyvää makua!