1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kevään juhlapöytään voit nostaa pieniä dippipaloja suoraan cocktailtikkuihin pujotettuna.
Tarjoa seuraksi suklaalla maustettua kinuskidippiä.

Vanilja-vadelmapalat ja suklaa-kinuskidippi
30-40 suupalaa

4 Keski Vaniljarinkeliä
30-40 vadelmaa

2 1/2 dl ruokakermaa tai kuohukermaa
1 dl fariinisokeria
4 palaa maitosuklaata
ripaus vaniljasokeria

Aloita dippikastikkeesta.
Mittaa kattilaan kerma ja fariinisokeri.
Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen 10-15 minuuttia, kunnes kastike alkaa saeta.
Nosta kattila liedeltä.
Paloittele joukkoon maitosuklaa ja lisää vaniljasokeri.
Hämmennä, kunnes suklaa on sulanut joukkoon.
Kaada kastike tarjoilukulhoon.

Paloittele Vaniljarinkelit 8-10 pieneen suupalaan ja pujota cocktailtikkuihin.
Pujota tikkuihin vielä tuoreet vadelmat ja nosta tarjolle.
Dippaile suupalat ihanaan suklaa-kinuskiin.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: