1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Illanistujaisiin ja erilaisiin juhliinkin sopivat pienet suupalat valmistat tortillalättyihin käärittynä ja suupaloiksi leikattuna. Kauratortillat pysyvät pehmeinä ja mehevät Baba tahnat maistuvat tietenkin ihanilta. Täytteitä voit kehitellä oman makusi mukaan, mutta tässä muutama toimiva makuparivinkki. Yhdestä tortillasta saat noin neljä suupalaa, joten voit suurentaa ohjetta tarpeen mukaan. Kokeile myös Baban hummusta ja chilihummusta. Reseptin ainesuhteet ovat siis yhdelle keskikokoiselle tortillalle.

Tortillasuupalat
8-10 annosta

Punajuuri-fetajuustotäyte:
1 kaura-, vehnä- tai maissitortilla
Täyte:
50 g Baba Punajuurihummusta
25 g fetajuustoa
tuoretta rosmariinia

Levitä punajuurihummus tortillalle ja murusta päälle fetajuustoa.
Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia ja kääri rullalle.
Leikkaa paloiksi ja nosta tarjolle cocktailtikun kanssa tai ilman.

Oliivi-mozzarellatäyte:
1 kaura-, vehnä- tai maissitortilla
Täyte:
25 g Baba Olivinade -oliivitahnaa
2 rkl mozzarellahelmiä
tuoretta minttua

Levitä oliivitahna tortillalle ja ripottele päälle mozzarellahelmet. Ripottele pinnalle tuoretta minttua ja kääri rullalle. Leikkaa paloiksi ja nosta tarjolle cocktailtikun kanssa tai ilman.

Munakoiso-paprikatäyte:
1 kaura-, vehnä- tai maissitortilla
Täyte:
25 g Baba Ganoush -munakoisotahnaa
pala säilöttyä paahdettua paprikaa
tuoretta korianteria

Levitä munakoisotahna tortillalle ja paloittele päälle säilöttyä paahdettua paprikaa. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria ja kääri rullalle. Leikkaa paloiksi ja nosta tarjolle cocktailtikun kanssa tai ilman.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.