1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Texmex-buffet

Texmex-ruoka on mainiota seurusteluruokaa rennoissa juhlissa ja illanistujaisissa. Tarjoa myös vappuna tai uuden vuoden juhlissa.

Menu:

Kana-melonivartaat
Tonnikala-tortillapizzat
Jauheliha-tacot
Tortilla chipsit
Guacamole
Ranch-dippi
Valmista herkulliset, lapsillekin mainiosti maistuvat vartaat rapeista kanapaloista ja makeasta melonista.

Kana-melonivartaat
6-8 varrasta

600 g broilerinfileetä
1 pss Santa Maria Spice mix for chicken -seosta
(öljyä)

Leikkaa broilerinfileet tasakokoisiksi reiluiksi suupaloiksi ja kääntele spice mix for chicken seoksessa lautasella siten, että kanapalat ovat seoksessa kauttaaltaan.
Laita palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai paista rapeiksi kuumalla pannulla öljyssä.
Pujota kypsät kanapalat vartaisiin tasakokoisiksi leikattujen melonipalojen kanssa.

Tortillapizzat valmistuvat näppärästi siten, että jokainen voi kuorruttaa pizzansa omien mieltymysten mukaan. Pizzat voi myös paistaa valmiiksi ja leikata vaikkapa paloiksi, jolloin jokainen voi ottaa sitä palan kerrallaan.

Tonnikala-tortillapizzat
4 annosta

1 pkt (4 kpl) Santa Maria Pizzatortilloja
Santa Maria Pizza Sauce grilled paprika -kastiketta
1 prk tonnikalaa
170 g mozzarellajuustoraastetta
8 miniluumutomaattia
100 g kinkkusuikaleita
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Santa Maria Jalapeno hot -viipaleita
100-200 g mozzarellahelmiä

Pinnalle:
Santa Maria Pizza SPICES Herbs & Chili -mausteseosta

Laita pizzatortillat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Levitä pinnalle pizza sauce grilled paprika -kastiketta.
Ripottele kahden tortillan päälle valutettua tonnikalaa ja mozzarellajuustoraastetta, sekä halkaistuja miniluumutomaatteja.
Laita kahden tortillan päälle ensin kastiketta ja sitten juustoraastetta, kinkkusuikaleita ja miniluumutomaatteja, sekä hienonnettua valkosipulia maun mukaan.
Laita päälle vielä jalapenorenkaita ja mozzarellahelmiä.
Ripottele pinnalle hieman Pizza spices herbs & chili -mausteseosta.
Laita pizzat 225 -asteiseen uuniin, kunnes juusto on sulanut pinnalle.

Jauhelihatacot ovat sopivaa pikkusuolaista. Voit valmistaa seuraksi raikkaan salaatin, johon voit halutessasi lisätä juustopaloja tai muita aineksia oman mieltymyksen mukaan.

Jauheliha-tacot

2 rkl öljyä
500 g jauhelihaa
½ pss Santa Maria New Taco organic -mausteosta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pkt Santa Maria Mini Taco Tubs -tacoja
yellow chili, mild

Lisäksi:
salaattia
ananasta

Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan.
Mausta taco organic -mausteseoksella ja hienonnetulla valkosipulilla.
Kokoa jauhelihaseosta mini taco tubseille ja tarjoa seuraksi keltaista mietoa chiliä, salaattia ja pannulla tai grillissä paistettua tuoretta ananasta.

Ruoan lisäksi voit laittaa pöytään uusia, vähemmän suolaisia tortilla chipsejä.
Erilaiset dipit täydentävät ateriaa, johon voi paitsi dippailla chipsejä, voi niitä laittaa ruoan tai salaatinkin päälle.

Guacamole Dip Mix on mainio mausteseos, josta valmistat herkullisen guacamolen myös retkellä ja mökkiolosuhteissa.

Tarvitset:

1 pss Santa Maria Guacamole DIP MIX mausteseosta
2 avokadoa
1 prk kermaviiliä

Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kuoresta.
Soseuta avokadot esimerkiksi haarukalla ja sekoita joukkoon guacamole dip mix -mausteseos ja kermaviili. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Vinkki!
Tarjoa lisäksi Santa Maria Onin & garlic DIP Mild -mausteseoksesta ja kermaviilistä valmistettua dippiä, sekä Ranch Style-dippiä, sekoittamalla mausteseos kermaviilin joukkoon.
Helppoa ja taatusti herkullista!

Iloista yhdessäoloa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.