1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

Tässä helppotekoinen ja tyylikäs tarjottava kevään juhliin!
Jersikas gourmetsipsit ovat herkulliseksi paahdettuja uppopaistamisen sijaan. Upean rapeat ja hienostuneet Himalayan Pink Salt -sipsit ovat maustettu nimensä mukaisesti Himalajan pinkillä suolalla. Valmista seuraksi herkullinen kalatahna ja pursota sipsien päälle.

Kylmäsavulohi-sipsit

1 pss Jersikas Himalayan Pink Salt -gourmetsipsejä
200 g tuorejuustoa
50 g kylmäsavustettua lohta
muutama varsi tilliä
½ limen puristettu mehu
mustapippuria tai limepippuria myllystä

Laita Himalayan Pink Salt-sipsit tarjoiluvadille yksitellen.
Valmista täyte.
Laita tuorejuusto kulhoon ja hienonna sekaan kylmäsavustettua lohta.
Hienonna tilli ja purista joukkoon limen mehua.
Mausta vielä mustapippurilla tai limepippurilla. Sekoita ja tarkista maku.
Laita seos pursotinpussiin ja pursota sipseille hetki ennen tarjoilua.

Juomavinkki!
Tarjoa seuraksi BOS Ice rooibos jääteetä. Se on kofeiiniton luomujäätee ja valmistettu luontaisista raaka-aineista. Jääteetä löytyy neljässä eri maussa: peach, lime & ginger, lemon ja green rooibos & yuzu. Nämä juomat sopivat vaikkapa tervetuliaisjuomaksi tai kevät- ja kesäpäivän janojuomaksi.

Löydät tuotteista lisää seuraavilla hästägeillä:
#jersikaschips #notfried #jersikassuomi #GoBOS #funliving #bosicetea #bossuomi #rooibos #luomu

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.