1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (94 arvostelua, keskiarvo: 3,74 / 5)
Ladataan...

Pienet suolaiset suupalat sopivat erilaisiin juhlahetkiin. Valmista kerralla reilu annos, sillä nämä viedään käsistä.

Kylmäsavulohi-rieskarullat
20-40 annospalaa koosta riippuen

4 rullarieskaa

Täyte:

400 g yrttituorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
1 pieni punasipuli silputtuna
½ dl tilliä silputtuna
100 g kylmäsavustettua lohta
sitruunapippuria tai limepippuria myllystä

Laita yrttituorejuusto, punasipulisilppu ja tillisilppu kulhoon ja vatkaa tasaiseksi.
Paloittele kylmäsavustettua lohta joukkoon ja sekoita.
Mausta sitruuna- tai limepippurilla.
Levitä seos rullarieskojen pintaan ja kääri tiukalle rullalle.
Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Vinkki! Voit valmistaa rullat muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Kääri ne kelmuun ennen leikkaamista. Näin
ne pysyvät mehevinä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

 

 

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.