
Kylmäsavulohi-rieskarullat
Ainekset
- rullarieska - 4
- Täyte:
- yrttituorejuusto - 400 g
- punasipuli - 1
- tuore tilli - ½ dl
- kylmäsavulohi - 100 g
- sitruunapippuri
- limepippuri
Allergeenit
- kala
- lime
- sitruuna
Pienet suolaiset suupalat sopivat erilaisiin juhlahetkiin. Valmista kerralla reilu annos, sillä nämä viedään käsistä.
Kylmäsavulohi-rieskarullat
20-40 annospalaa koosta riippuen
4 rullarieskaa
Täyte:
400 g yrttituorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
1 pieni punasipuli silputtuna
½ dl tilliä silputtuna
100 g kylmäsavustettua lohta
sitruunapippuria tai limepippuria myllystä
Laita yrttituorejuusto, punasipulisilppu ja tillisilppu kulhoon ja vatkaa tasaiseksi.
Paloittele kylmäsavustettua lohta joukkoon ja sekoita.
Mausta sitruuna- tai limepippurilla.
Levitä seos rullarieskojen pintaan ja kääri tiukalle rullalle.
Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
Vinkki! Voit valmistaa rullat muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Kääri ne kelmuun ennen leikkaamista. Näin
ne pysyvät mehevinä.